Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (8.50 secunde)
FARCAS) De vreo 15 ani, cei interesati de urmele lasate pe Pamant de extraterestrii antici se tot intreaba daca nu cumva o micuta mumie stranie, descoperita in desertul Atacama din Chile si numita din acest motiv Ata, reprezinta ramasitele unui vizitator nepamantean.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular natura obiectelor care apar pe inregistrarile radar devenite publice.
Culoarea este dispusa neuniform in masa mineralului, astfel apar dungi de nuante mai inchise. Factori determinanti ai culorii sunt realizate prin prezenta ionilor de Fe asezati in structura atomica a retelei tetraedrice. ... Ametistele se pot transforma prin supunere la radiatie in cristale incolore.
"Deschiderea circulatiei pe ambele cai ale sectorului de autostrada Fetesti - Cernavoda s-a reusit cu doua zile mai devreme fata de data din contract, un lucru foarte bun, mai ales ca ne aflam in plin sezon turistic", a declarat ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
In aceste zone, temperaturile vor depasi 38 de grade Celsius in aer. La Palatul Victoria, celula de criza in caz de seceta s-a reunit ieri dupa-amiaza, tocmai pentru a discuta masurile ce trebuie luate pentru a reduce efectele caldurii insuportabile.
Tudor a sustinut, vineri, ca reactia Parchetului si a presei in cazul accidentului lui Ludovic Orban este "total disproportionata" si ca se urmareste scoaterea acestuia din politica.
Liderii celor patru mari confederatii sindicale s-au intalnit vineri cu presedintele Traian Basescu pentru a-i cere sa nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 in forma aprobata de Parlament si sa o retrimita Legislativului pentru a introduce amendamentele sindicatelor.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Ministrul Muncii a anuntat ieri ca estimarile initiale privind numarul somerilor in 2009, de 525.000 de persoane, ar putea fi depasite.Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat ieri ca "va fi un numar mai mare de someri la sfarsitul anului si vrem sa ne asiguram ca putem plati indemnizatiile de somaj si masurile active si de formare profesionala ce se impun in acest an, precum si pierderile cauzate de ordonanta de urgenta ce a permis prelungirea cu trei luni a perioadei de somaj".
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Fostul premier PSD spune ca Basescu si Guvernul Emil Boc ar trebui sa plece in strainatate. "Intr-o societate asa cum ne-o dorim cu totii, adica functionala, in care statul ofera servicii publice de calitate, evenimente tragice precum cel petrecut la maternitatea Giulesti ar putea fi trecute la capitolul "accidente".
In noul proiect de ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal, modalitatea de declarare si plata nu se schimba, obligatiile apartinand tot beneficiarului, sustine Sfin.
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor. Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Se lucreaza la noul mit politic", pe care il puteti citi in continuare. 'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa".
google-analytics.com